Barselsvikar til Familieafdelingen i Samsø Kommune

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

En af vores dygtige medarbejdere skal på barsel og vi søger hendes barselsvikar fra 1. august eller umiddelbart derefter. Stillingen er normeret til 34 timer ugentligt.

Om os:

Vi er en Familieafdeling bestående af fire socialrådgivere og en afdelingsleder, der også er socialrådgiver.
Vi er Anne, Christina, Alberte, Birthe (leder) og dig.  Ud over Familieafdelingen hører også SSP området til hos os med 10 t. ugentligt og vi har en leverandør, der er Familiepleje, anbringelses – og kontraktkonsulent.
Anne bor på Samsø, Christina bor både på Samsø og i Jylland og pendler sammen med Alberte og Birthe.
Som pendler har man lidt særlige arbejdsvilkår, da vi retter arbejdsdagen ind efter færgens afgangstider. Alle har mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage, hvor det passer med driften.
Vi er en dynamisk lille afdeling med høj faglighed, stærk arbejdsmoral og ikke mindst et tillidsfuldt forhold på kryds og tværs, hvor vi kerer os om hinanden og er gode til at se hinandens behov. Vi har forskellige faglige interesseområder og sammen dækker vi det hele med en stor viden, både på generalist- og specialistniveau. Vi trives med stor selvstændighed og kompetence, bade fagligt og økonomisk og ikke mindst har vi en god og respektfuld omgangstone og den fedeste humor. Vi har faste traditioner for det mere private og sociale, som du forhåbentlig også vil bidrage til.

Samsø Kommune er en lille kommune med meget korte kommandoveje og højt til loftet. Vi har en god og fremadskuende dialog med både politikere og direktion, og fordi vi gør ting sammen på Samsø, lykkes vi også. Vi har et tæt samarbejde på tværs af sektorer og med godt 3700 borgere kender vi sammen til det meste og de fleste. Forrest i vores sagsbehandling står ordentlighed og respekt for borgernes livssituation og udfordringer.

Om vores visioner:
Vi er en afdeling, der kontinuerligt arbejder med at kvalitetssikre og udvikle det socialfaglige arbejde, både administrativt og i indsatsen overfor borgerne. Som forvaltning er vi et rigtig godt sted med fokus på tværfaglighed og et stærkt samarbejde på tværs og det har vi i ryggen, når vi i de næste år skal arbejde målrettet med nedbringelse af sagatallet gennem øget forebyggelse og yderligere tiltag i den tidlige indsats. Vi har fået tildelt puljemidler til implementering af "Børnene Først", som vi skyder i gang i 3. kvartal i år. Det betyder, at vi har indgået aftale med Socialstyrelsen om faglig støtte til vores projekt, som er øget forebyggelse og øget kvalitet i anbringelser. Vi er rigtig godt på vej på anbringelsesområdet, som vi allerede løfter på et højt niveau, men også kan kvalificere yderligere. Vi har et mål om, at vi vil være blandt de dygtigste på anbringelsesområdet, som altid kræver en særlig indsats. Hos os er det et krav at du kan etablere relationen og være i den, både med børn/unge, forældre og anbringelsessted, da det er her, vi lykkes sammen. I forebyggelsesperspektivet arbejder vi med at etablere et tilbud, der skal være alternativ til anbringelse for de børn, hvor udfordringer i hjemmet er blevet store og indsatskrævende, men hvor vi tænker barnet/ den unge har bedst af at have sin opvækst i familien på Samsø.

 

Vi har et stærkt netværk af dygtige, faste leverandører, vi visiterer til, når en familie eller en ung har behov for støtte. Vi laver det, vi kalder håndholdte indsatser, da vi i hver enkelt familie tilrettelægger den indsats, vi tror på giver den nødvendige udvikling. Vores tilgang er funderet i mentalisering og læner sig også op ad den neuroaffektive forståelse, som vi arbejder løbende med at tilegne os mere både teoretisk og praktisk viden om. Det er en spændende og ongoing proces, som du får rig mulighed for at udfolde din socialfaglighed i. Du vil få plads til dine faglige og personlige ambitioner i en moderne familieafdeling, hvor vi lægger skinner, mens vi kører.

Ansvarsopgaver:
Dine opgaver vil være bredt over hele servicelovens bestemmelser på børneområdet, da vi ikke har specialisering i afdelingen. Du vil komme til at arbejde med forebyggelse, tidlig indsats, børnefaglige undersøgelser, handleplaner, iværksættelse af foranstaltninger, anbringelser, efterværn og børnehandicapsager. Du vil få et tæt samarbejde med kolleger i Familieafdelingen og med andre afdelinger i Samsø Kommune om de familier, du får ansvaret for. Selv om vi er en lille kommune, har vi alle typer af sager, og borgerne har de samme udfordringer og behov for støtte som andre steder. Du vil referere direkte til lederen af Familieafdelingen, der har det faglige, økonomiske og ledelsesmæssige ansvar for afdelingen. Du har udstrakt egenkompetence og får dermed også et medansvar for afdelingens økonomi.


Om dig

 • Du er uddannet socialrådgiver, gerne med erfaring fra børn- og ungeområdet. Hvis du er nyuddannet så gerne fra praktik eller andet arbejde og du skal så være klar til tage imod oplæring og tæt sparring. Vi vil have, du bliver rigtig dygtig.
 • Du har erfaring med ICS og DUBU – eller du har som nyuddannet flair for elektronisk sagsbehandling og kan hurtigt lære nye systemer at kende.
 • Du er dygtig til at tale med børn – eller hvis du er nyuddannet, gør du dig positive og relevante forestillinger om, hvordan man respektfuldt og anerkendende træder ind i et udsat barns univers.
 • Du er modig, tydelig og har sko, der går fremad og som også kan løbe, når det er nødvendigt.

 

Vi forudsætter at du

 

 • Har lyst til at bruge socialrådgiverfagets metoder og at du er sikker i din etik, menneskesyn og ikke mindst kan arbejde inddragende, netværksfokuseret og anerkendende i borgerkontakten.
 • Har lyst til at være i et team, hvor vi spiller hinanden bedre, giver sparring og vidensdeler, og hvor vi har åbne døre og et mindset, der matcher dette.
 • Forstår at arbejde og begå dig i en politisk styret organisation, hvor de politiske dagsordener har indflydelse på vores arbejde, og hvor vi har borgerperspektivet, retssikkerhed og inddragelse med os i alle beslutninger.
 • Er loyal, fleksibel, handlingsorienteret, positiv og har et godt humør.
 • Gør dig tanker om at det er noget særligt at arbejde på en ø, især hvis du skal pendle. Os der pendler har flydende kontor to timer om dagen og generelt har vi stor fleksibilitet ift tilrettelæggelse af arbejdslivet med fokus på at balancere arbejds- og privatlivet.

Ring gerne til os inden du søger stillingen:

Har du lyst til høre mere om stillingen eller pendlerlivet, er du meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak med os.


Samsø
Samsø er et velfungerende lokalsamfund, hvor livet i de 22 landsbyer leves året rundt – også når turistsæsonen er ovre, og roen sænker sig over øen. Samsø byder bl.a. på fællesskab, et stærkt forenings- og kulturliv, unik naturrigdom - og ikke mindst en spændende, ledig stilling i Familieafdelingen.
Hvis du har lyst til at høre mere om at bo og leve på skønne Samsø har du mulighed for at få en snak med vores bosætningskonsulent for at høre mere om livet på Samsø og muligheder for bolig.
Du kan desuden finde nyttig information på Samsø Kommunes hjemmeside www.samsoe.dk/flyt-til-samsoe. På www.samsoe.dk/boliger kan du se en oversigt over øens prøveboliger, som stilles til rådighed af privatpersoner på Samsø for en begrænset periode.
Samsø Kommune har røgfri arbejdstid fra 1. juni 23.

Det praktiske:

 • Der vil blive indhentet straffe- og børneattest på den vi ansætter.
 • Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst med Dansk Socialrådgiverforening
 • Du kan få nærmere oplysning om stillingen hos socialrådgiver Anne Skole Mikkelsen på telefon 51445953 og socialrådgiver Christina Johansen på 22495388.

 

Ansøgningsfrist til stillingen er d. 14. juni 2023 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler afholdes d. 26. juni.

Lyder det som noget for dig – og bor du ikke på Samsø? Så kan du læse meget mere om livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk eller følge med på både Instagram på @tidtilsamsoe og Facebook på @tidtilsamsoe. Du kan læse mere om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside www.samsoe.dk

Øen er kendt for en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle østemning. Samsø er højtprofileret som en grøn kommune med en meget skarp miljøprofil. Kommunen lever af landbrug og turister og har i betragtning af sit befolkningsgrundlag et bemærkelsesværdigt stærkt kultur- og foreningsliv.

 

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=58659fc5)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Samsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Samsø Kommune, Søtofte, 8305 Samsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=58659fc5&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5838727

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet