Bliv en del af byggesagsbehandlingen i Samsø Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en engageret kollega til at varetage byggesagsbehandlingen i Samsø Kommune. Der er tale om en fast stilling med opstart 1. august eller gerne før.  

Bliver du motiveret af at have varierede opgaver? Værdsætter du at tale med forskellige mennesker? Kan du finde gode løsninger på komplekse sager? Så har vi jobbet til dig på Samsø.

Boligmassen på Samsø er meget varieret, og som byggesagsbehandler vil du håndtere en bred vifte af sager i samarbejde med virksomhedsejere, borgere, sommerhusejere og håndværkere. To arbejdsdage er sjældent ens, og i hver sag skal den bedste løsning findes i samarbejde.

Stillingen indeholder først og fremmest opgaver på byggeområdet (bygge- og nedrivningstilladelser, lovliggørelsessager, udstykningssager), men der kan også indgå opgaver på andre myndighedsområder (f.eks. landzoneadministration), afhængigt af dine kompetencer.

Som byggesagsbehandler skal du i konstruktiv dialog med mange borgere, virksomheder og andre samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt for os, at du mestrer at møde andre med en naturlig og venlig autoritet.

Et godt kendskab til IT og digitalisering er en forudsætning, da vi modtager og behandler vores sagsmateriale digitalt (Spatial Suite, NOVA Byg, Byg & Miljø, ERPO, Weblager).

Vi forventer, at du har den nødvendige baggrund og erfaring til at varetage stillingen, men har ikke på forhånd lagt os fast på din uddannelsesmæssige baggrund. Stillingen kan derfor søges af både akademikere, ingeniører, bygningskonstruktører og ansøgere med en håndværksfaglig baggrund.

Vi ønsker, at du

 • Har en relevant uddannelsesbaggrund
 • Har erfaring med byggesagsbehandling
 • Har erfaring med andre myndighedsområder indenfor Teknik og Miljø
 • Er fleksibel og serviceminded, med en løsnings- og borgerorienteret tilgang til opgaven
 • Ønsker at bidrage til Samsøs videre udvikling
 • Arbejder både selvstændigt og sammen med andre
 • Evner at kommunikere klart og forståeligt - både mundtligt og skriftligt


Vi tilbyder

 • Fast ansættelse i en spændende, udviklende organisation, hvor kontakten til borgeren og samarbejdet på tværs er i centrum
 • Et miljø, hvor sagsbehandlingen foregår ved uddelegering af ansvar og kompetencer, i en uformel atmosfære
 • Gode kolleger og ordentlige fysiske rammer
 • Mulighed for, sammen med dine kolleger, at sætte et personligt præg på din arbejdsplads
 • Ansættelse i henhold til gældende overenskomst med en 37 timers arbejdsuge med flekstidsordning.


Om os
Stillingen er placeret i Teknik og Miljø, Teknisk forvaltning, Samsø Kommune, Søtofte 10, 8305 Samsø. Opgaverne er mangfoldige, men omfatter primært administrativ myndighedsbehandling inden for byggeområdet.

Samsø Kommune har en overordnet vision, der lyder "vi gør det sammen". Derfor samarbejder vi naturligt med vores kollegaer på tværs af afdelinger, forvaltninger og eksterne organisationer.

Vil du vide mere?
Du kan få mere at vide om stillingen ved at henvende dig til Afdelingsleder Sune Petersen (T: 30105462, E: auspe@samsoe.dk).

Du kan finde flere oplysninger om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside.

Ansøgningsfristen er den 23. juni og samtaler forventes afholdt den 27. juni.

 

Lyder det som noget for dig – og bor du ikke på Samsø? Så kan du læse meget mere om livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk eller følge med på både Instagram på @tidtilsamsoe og Facebook på @tidtilsamsoe. Du kan læse mere om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside www.samsoe.dk

Øen er kendt for en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle østemning. Samsø er højtprofileret som en grøn kommune med en meget skarp miljøprofil. Kommunen lever af landbrug og turister og har i betragtning af sit befolkningsgrundlag et bemærkelsesværdigt stærkt kultur- og foreningsliv.

 

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d1b40d1c)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Samsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Samsø Kommune, Søtofte, 8305 Samsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6060187

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet