Bliv en del af Samsøs økonomifunktion og gør en forskel for øen og dens borgere.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vores nuværende økonomikonsulent har desværre fundet nyt job på fastlandet; derfor har vi nu en ledig plads på holdet i Samsø Kommunes økonomifunktion, som består af Økonomichef Alexander Janz og 4 økonomikonsulenter.

Vi tilbyder en spændende mulighed for at arbejde som økonomikonsulent i en på mange måder spændende kommune, hvor der plads til personlig udvikling, og hvor man hver dag er tæt på opgaverne og dermed med til at gøre en forskel for Samsøs borgere. Du bliver ansat i kommunens centrale økonomifunktion, hvor man i teamet arbejder tæt sammen og sparrer om opgaverne. Din primære arbejdsopgave er økonomistyring af Social-, Sundheds- og Beskæftigelsesforvaltningen. Herudover er der andre opgaver såsom rapportering af tværgående ledelsesinformation og betjening af det politisk niveau.

Alle stillinger i Samsø Kommune – også denne – er spændende og personligt udviklende, da man helt automatisk kommer i berøring med mange grene af organisationen. Da kommunen ikke er større, kommer du straks til at møde forskellige fagligheder, du kommer tæt på beslutningerne, og politisk betjening sammen med din økonomichef ligger også på dit bord. Med andre ord er der tale om en stilling, hvor man kommer bredt rundt i alle hjørner af økonomistyringen i en kommune, så du kan forvente en varierende dagligdag med masser af udfordringer.

Da vi i teamet er gode til at hjælpe hinanden, kan man både komme som forholdsvist nyuddannet, men der er omvendt også opgaver og udfordringer nok til den erfarne konsulent.  

Dine arbejdsopgaver

Som økonomikonsulent for Social-, Sundheds- og Beskæftigelsesforvaltningen skal du koordinere og løse forskelligartede økonomiopgaver i tæt samspil med lederne i forvaltningen – dvs. i praksis Socialchefen og områdets øvrige ledelse og medarbejdere. Social-, Sundheds- og Beskæftigelsesforvaltningen er den største forvaltning i kommunen målt på antal medarbejdere og budget. Store velfærdsområder såsom ældre, sygeplejen, genoptræning, såvel som socialområdet og hele det kommunale beskæftigelsesområde er forankret her. Din fornemste opgave er – kort fortalt – at der er styr på økonomien i forvaltningen, og at der reageres, når en budgetafvigelse er på vej til at opstå.

Du er samtidig en vigtig del af konsulentteamet i økonomiafdelingen, hvor der udover dig er tre andre konsulenter, som hver er tovholder for en af de andre forvaltningsenheder i kommunen. De tre andre konsulenter spænder bredt i alder og erfaring, men de er alle ivrige efter at være gode kollegaer og hjælpe med til at løse opgaverne i fællesskab. Der er derfor gode muligheder for sparring og dialog.

Som konsulent for Social-, Sundheds- og Beskæftigelsesforvaltning spænder opgaverne som skrevet bredt og består fx af:

  • Månedlig budgetopfølgning af alle otte afdelinger i forvaltningen
  • Udarbejdelse af budget- og regnskabsmateriale
  • Kvalitetssikring af dagsordensager til det politiske niveau
  • Løbende kontakt til lederne i alle økonomiske anliggender (såsom beslutning om indkøb, kontrakter, ansættelser, takstberegninger mv.)
  • Løbende tilpasning i økonomisystem og snitflader til fagsystemer
  • Ansvarlig for de statslige tilskudsordninger i forvaltningen
  • Analyser og projektregnskaber.

Der vil dog også være andre opgaver, som er sammenkædet med kommunens øvrige centrale budget- og regnskabsprocesser.

Dine kvalifikationer

Du har en relevant økonomisk uddannelse, såsom cand. oecon., cand. merc. eller lignende. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra økonomistyring i en privat virksomhed eller i en kommune. Derfor er du som nyuddannet også velkommen til at søge stillingen – vi skal nok hjælpe dig rigtigt godt på vej, og vi garanterer dig, at du kommer til at lære en masse om kommunal økonomi.

Vi ønsker en medarbejder, som evner kunsten at agere både ekstrovert og introvert afhængig af situationen. Det skal forstås på den måde, at du er i stand til - og sætter en ære i - at udarbejde analyser og budgetopfølgninger som klassiske indadvendte controlleraktiviteter. Samtidig er du også udadvendt og synlig i forvaltningen, hvor du er sparringspartner if. til driften. Det forventes, at du har en tæt dialog med ledelsen og nøglemedarbejdere, hvor du understøtter med opfølgning og råd, men samtidig også stiller skarpt på, hvis tingene ikke fungerer som aftalt.

Du er meget dygtig til regneark og en habil IT-bruger, og du er vant til at overskue og bearbejde data fra forskellige systemer. Du besidder analytiske evner og er i stand til at skabe struktur. Du er kvalitetsbevidst og resultatorienteret i din måde at arbejde på. Du har en naturlig evne til at skabe tillidsfulde relationer og er samtidig en god kommunikator, der er i stand til at bygge bro på tværs af forskellige fagligheder.

Jobbet byder på en afvekslende hverdag, hvor der konstant er mange deadlines. Derfor er det vigtig, at du trives i til tider at arbejde under pres, og at du kan bevare overblikket.    

Samsø Kommune som arbejdsplads – vi gør det sammen!

I Samsø Kommune tilbyder vi spændende jobs på en ø, som er i rivende udvikling. Vi er en meget søgt og elsket turistdestination, men samtidig lægger vi også vægt på at være et energirigtigt og innovativt samfund, hvor der også er unik adgang til naturoplevelser og dermed gode levevilkår for børn og voksne.

Samsø Kommune er kendetegnet ved, at beslutningsvejene er korte, hurtige og meget overskuelige. Samsø Kommune er præget af et højt fagligt og servicemæssigt ambitionsniveau, et uhøjtideligt nærvær og en uformel kultur.

Du bliver ansat i Økonomi, Løn og IT, som er en stabsafdeling med i alt 15 medarbejdere. Her er der højt til loftet, og vi værner om vores uformelle atmosfære, som er præget af positivitet, dynamik og humor. Afdelingen har bl.a. ansvaret for kommunens økonomistyring, lønudbetaling og personaleforhold samt IT-drift. Afdelingen er placeret på Rådhuset i Tranebjerg, som ligger centralt i forhold til indkøb, kultur- og idrætsaktiviteter samt børnehave og skole. Det er således nemt og overskueligt fx at være børnefamilie på Samsø, men øen tilbyder også et indholdsrigt liv til dig/jer, hvis børn er fløjet fra reden.

Din arbejdsplads er som udgangspunkt på Rådhuset i Tranebjerg. Vi tilbyder dog også en vis fleksibilitet if. til placeringen af arbejdstiden, og der er således mulighed for at aftale hjemmearbejde. Bor man på fastlandet, kan man udnytte færgetiden som arbejdstid, og der er flere medarbejdere, som hver dag cykler fra færgelejet i Sælvig til Rådhuset – en tur på ca. et kvarter.

Mercuri Urval hjælper os med at finde den rette kandidat. Du er således velkommen til at ringe til chefkonsulent hos Mercuri Urval Carsten Gløvermose Nielsen på 3025 9801 for en konfidentiel samtale. Økonomichef Alexander Janz kan også kontaktes på tlf. 3010 5509.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

 

Der er ansøgningsfrist til stillingen den 21. juni kl. 10:00.

Samtaler forventes afholdt i uge 26.

Ansættelse forventes fra 1. august 2024.

 

Lyder det som noget for dig – og bor du ikke på Samsø? Så kan du læse meget mere om livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk eller følge med på både Instagram på @tidtilsamsoe og Facebook på @tidtilsamsoe. Du kan læse mere om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside www.samsoe.dk

Øen er kendt for en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle østemning. Samsø er højtprofileret som en grøn kommune med en meget skarp miljøprofil. Kommunen lever af landbrug og turister og har i betragtning af sit befolkningsgrundlag et bemærkelsesværdigt stærkt kultur- og foreningsliv.

 

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b272829d)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Samsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Samsø Kommune, Søtofte, 8305 Samsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6056595

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet