Døgnrapporten i Samsø: søndag den 10. oktober

Profilbillede
dato

Samsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er ingen fremstillinger i Grundlovsforhør i dag. 

ORDENSBEKENDTGØRELSEN:
Lørdag kl. 23:17 blev en 19-årig ung mand fra Aarhus tilbageholdt ved restaurant A-Bar på Åboulevarden i Aarhus, da han forud for dette havde indladt sig i slagsmål med dørmændene på stedet. Han optrådte meget aggressivt og blev anholdt og indbragt til Aarhus politigård, hvor han blev hensat i detentionen til afrusning. Han blev søndag morgen afhørt til sigtelsen for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og dernæst løsladt. 

Søndag kl. 01:03 blev en 17-årig ung mand fra Randers anholdt på Østervold i Randers. Politiet var blevet tilkaldt til adressen, hvor den 17-årige var meget udadreagerende og råbte og skreg på gaden. Ved patruljens ankomst var den 17-årige stadig meget ophidset og råbte adskillige skældsord mod betjentene, ligesom han aktivt modsatte sig anholdelse. Han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af både straffeloven samt for ordensbekendtgørelsen. Han blev dernæst indbragt til sagsbehandling og vil efterfølgende blive løsladt

Søndag kl. 04:24 blev en 24-årig ung mand fra Samsø sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet han – ud for restauration ”Kuhstall” på Åboulevarden i Aarhus - råbte ukvemsord som "Fuck dig", "Motherfucker" samt ”Møgsvin" og skubbede til dørmændene på stedet. Videre kastede han også et glas op i luften og lod det falde til jorden, så det smadredes. Han blev anholdt og indbragt til politigården i Aarhus til afrusning og vil blive løsladt efter endt sagsbehandling  

VOLD: 
Søndag kl. 04:33 blev en 24-årig ung mand fra Aarhus tilbageholdt af andre borgere på Bispetorvet ved Domkirken i Aarhus, idet han kort forinden ganske umotiveret, 2 gange slog med knyttet hånd ud efter en 25-årig mand fra Aarhus. Det andet slag ramte den 25-årige på venstre side af hovedet. Den forurettedes ven fastholdt den 24-årige indtil politiet ankom og foretog anholdelse. Han blev indbragt til Aarhus politigård, hvor han vil blive sagsbehandlet i forhold til sigtelsen for vold. Han vil blive løsladt efter endt afhøring. 

RESTAURATIONSLOVEN:

Søndag kl. 03:50 blev en 23-årig mand fra Aarhus sigtet for overtrædelse af restaurationsloven, idet han på Hornslet Bar i Klostergade i Aarhus havde indladt sig i slagsmål med både en gæst og dørmænd på stedet. Han blev forsøgt bortvist fra stedet, men det ønskede han ikke at efterkomme. Til sidst blev en patrulje fra Østjyllands politi tilkaldt, og den 23-årige blev anholdt og indbragt til politigården i Aarhus til afrusning. Han vil blive afhørt til sigtelsen i løbet af formiddagen, når han er egnet til dette. 

FÆRDSEL:

Lørdag kl. 18.12 blev en 27-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Fuglebakkevej i Aarhus V.

Lørdag kl. 23.12 blev en 21-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Egsagervej i Åbyhøj.

Søndag kl. 05.26 blev en 20-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Petersminde i Lystrup.  

INDBRUD:
Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På L. A. Rings Vej i Højbjerg begået mellem fredag d. 8/10 kl. 18.00 og lørdag d. 9/10 kl. 10.00.
På Poppelvej i Randers begået mellem torsdag d. 7/10 kl. 15.00 og lørdag d. 9/10 kl.18.10.
På Plutovej i Hadsten begået mellem lørdag d. 9/10 kl. 12.00 og søndag d. 10/10 kl. 02.37.
På Børglumvej i Risskov begået mellem fredag d. 8/10 kl. 23.55 og lørdag d. 9/10 kl. 13.00.

 

Med venlig hilsen

 

 

Flemming V. Lau

Vagtchef

 

 

 

 


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi