Døgnrapporten i Samsø: tirsdag den 21. september

Profilbillede
dato

Samsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør.

 

**

 

16-årig dreng udsat for vold i Hammel

Mandag aften blev en 16-årig dreng udsat for et voldeligt overfald ved rutebilstationen på Anbækvej i Hammel. Den 16-årige dreng har forklaret til politiet, at han var på stedet sammen med nogle venner, da en person pludselig angreb ham bagfra, tog fat i hans jakke og løftede ham op, mens han råbte af ham.

Ifølge den 16-årige blev han herefter slået flere gange i hovedet og på kroppen, hvorefter gerningsmanden løb fra stedet. Lidt senere kom flere scootere kørende og jagtede den 16-årige, der dog fik held til at slippe væk. Østjyllands Politi har en formodning om, hvem gerningsmanden kan være, og sagen skal nu undersøges nærmere.

**

 

Sigtet for hærværk på hjertestarter ved Samsø-færgen

Mandag morgen kl. 07.44 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Samsø Rederi, der dagen forinden havde opdaget, at der var begået hærværk mod en hjertestarter, der hang i ventesalen på Sælvig Havn på Samsø.

Rederiet havde gennemset videoovervågning fra stedet og kunne nu se, at manden på overvågningsbillederne var tilbage ved færgelejret og angiveligt skulle med færgen til Hou kl. 08.00. Landbetjenten blev sendt til stedet, og den 27-årige mand blev anholdt og sigtet for hærværk.

**

 

Narkopåvirket bilist fik lidt flere sigtelser med sig hjem

Mandag kl. 20.26 blev en patrulje opmærksom på en bil ved Funch Thomsens Gade i Aarhus, som betjentene ønskede at standse. Da de fik kontakt til den 31-årige fører af bilen, virkede han narkopåvirket, og han blev gentagne gange bedt om at slukke bilen. Det nægtede han dog, og satte i stedet bilen i gear og kørte fra stedet ad Randersvej.

Patruljen satte efter, og efter en kortere eftersættelse kørte føreren ind i en buslomme på Nordre Ringgade, hvor han standsede. Den 31-årige fører blev anholdt, og gjorde i den forbindelse modstand ved at skubbe og slå den ene betjent hårdt i brystet.

Den 31-årige mand endte derfor både med at blive sigtet for narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden, for ikke at efterkomme politiets anvisninger og for vold mod polititjenestemand.

**

 

Narkopåvirkede mænd hang ud i bil

Mandag kl. 10.45 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en borger, der undrede sig over, at der holdt en tændt bil med to tilsyneladende sovende personer i ved Løvenholmvej i Randers NØ. Anmelderen havde forsøgt at dytte for at vække de to personer, men der var ingen reaktion.

Da patruljen ankom til stedet, kunne betjentene konstatere, at de to personer var synligt påvirket, og de fik med det samme slukket bilen og inddraget nøglerne. De to mænd på 34 og 31 år blev fundet i besiddelse af diverse narkotika, og de blev derfor begge sigtet for narkobesiddelse.

**

 

Ild i tagpap

Mandag kl. 12.09 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om en brand på taget af en fire etagers høj bygning på Sjællandsgade i Aarhus C. Det viste sig, at man havde været i gang med at reparere noget tagpap på stedet, hvilket havde medført, at der var gået ild i laget nedenunder. Anmelderen havde selv fået slukket ilden og havde kun tilkaldt brandvæsnet for en sikkerheds skyld. Da politiet ankom til stedet, var der ikke længere nogen ild at se.

**

 

Færdsel

Mandag kl. 09.00 skete der et færdselsuheld i krydset Skovlundvej/Grenåvej i Skødstrup. En 22-årig mandlig bilist foretog et venstresving foran en bil, ført af en 58-årig mand, der forsøgte at undvige, men i stedet påkørte en lysmast og et vejskilt. Uheldet medførte umiddelbart kun materiel skade. Den 22-årige mand blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Mandag kl. 09.57 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, kørsel uden førerret, manglende brug af sikkerhedssele, kørsel frem for rødt lys og for ikke at efterkomme politiets anvisninger, da han blev standset af en patrulje på Viby Ringvej i Åbyhøj.

Mandag kl. 11.30 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Søren Frichs Vej i Aarhus C. Bilens 25-årige mandlige ejer blev desuden sigtet for at have overladt førerretten til en person, der var frakendt kørekortet.

Mandag kl. 15.26 skete der et færdselsheld på Edwin Rahrs Vej i Brabrand. En 55-årig mandlig bilist drejede til højre ad Edwin Rahrs Vej ud for Bazar Vest og kørte i den forbindelse ind foran en knallert, ført af en 19-årig kvinde, der kom kørende ad Edwin Rahrs Vej. Der skete sammenstød mellem bilen og knallerten med mindre materiel skade til følge. Den 19-årige kvinde blev kørt til tjek på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade. Den 55-årige mand blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Mandag kl. 16.26 blev en 20-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, narkobesiddelse og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Gudrunsvej i Brabrand.

Mandag kl. 17.22 skete der et færdselsuheld på Thomas Edisons Vej i Randers NV. En 38-årig mandlig bilist kom kørende mod sydvest, da han af ukendte årsager kørte op bag i en parkeret sættevogn. Der skete kun mindre materiel skade ved uheldet.

Mandag kl. 20.15 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, kørsel uden førerret og besiddelse af narkotika, da han blev standset af en patrulje på Mosevej i Risskov.

Mandag kl. 20.54 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, kørsel uden førerret, kørsel frem for rødt lys og for ikke at efterkomme politiets anvisninger, da han blev standset af en patrulje på Hejredalsvej i Brabrand. En 25-årig mand, der sad som passager i bilen, blev desuden sigtet for besiddelse af narkotika.

Natten til tirsdag kl. 03.35 blev en 24-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, narkobesiddelse og kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Skaldhøjvej i Spentrup. Han blev desuden sigtet for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen ved ikke at have skruet sin nummerplade fast og for overtrædelse af udstyrsbekendtgørelsen ved at køre på slidte dæk. Da det var tredje gang i år, den 24-årige mand blev taget i at køre bil, på trods af at han er frakendt førerretten, blev bilen beslaglagt med henblik på konfiskation.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Fabriksvej i Thorsø begået mellem søndag den 19/9 kl. 22.30 og mandag den 20/9 kl. 06.30
  • På Nørregade i Odder begået fredag den 10/9 mellem kl. 13.30 og kl. 14.30
  • På Clausholmvej i Randers SØ begået mandag den 20/9 mellem kl. 06.30 og kl. 16.00
  • På Laen Kærvej i Glesborg begået mellem søndag den 19/9 kl. 17.00 og mandag den 20/9 kl. 16.30
  • På Sporup Kirkevej i Svenstrup, Hammel begået mandag den 20/9 mellem kl. 17.30 og kl. 21.20
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi