Døgnrapporten i Samsø: torsdag den 16. september

Profilbillede
dato

Samsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 09.00

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 09.00 i Retten i Aarhus en 17-årig dreng, der sigtes for et røveri begået på en adresse i Brundby på Samsø mandag den 6. september ved 22.30-tiden.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

**

 

Dreng og pige antastet af mand i Randers NV

Østjyllands Politi har tirsdag og onsdag søgt i et område i Randers NV efter en mand i en grøn bil, efter to anmeldelser om børn der har oplevet ubehagelige episoder.

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med manden i den grønne bil. Har man oplysninger om ham, kan man kontakte politiet via tlf. 114.

Læs mere om sagen i tidligere udsendte pressemeddelelse.

**

 

Stjal pose med pakker

Onsdag kl. 16.51 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand var gået ind i en butik på Adelgade i Randers C, hvorfra han havde taget en sæk med pakker fra PostNord. Kort efter fik politiet en anmeldelse om, at en mand med en sæk på ryggen forsøgte at afsætte nogle pakker til tilfældige mennesker foran Hotel Randers.

Da politiet ankom til stedet, havde manden indfundet sig i hotellets lobby og havde efterladt sækken med pakker udenfor. Den 28-årige mand blev sigtet for tyveri af pakkerne og for lov om euforiserende stoffer, da han blev fundet i besiddelse af en klump hash. Sækken med pakker blev leveret tilbage til butikken, hvorfra den blev stjålet.

**

 

Havde ulovlig kniv om halsen

Natten til torsdag kl. 01.20 standsede en patrulje en bil på Sigridsvej i Brabrand i forbindelse med en rutinekontrol. I bilen sad en 38-årig mand, der blev bedt om at stige ud, hvorefter betjentene kunne se, at han havde en halskniv hængende om halsen. Den 38-årige mand blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven.

**

 

Færdsel

 

Onsdag kl. 12.50 skete der et færdselsuheld i krydset Søren Frichs Vej/Viby Ringvej i Åbyhøj, da en bilist af pt. ukendte årsager kørte ind i en lygtepæl. Uheldet medførte kun mindre materiel skade.

Onsdag kl. 13.44 skete der et færdselsuheld på Banegårdsgade i Odder, hvor en 76-årig kvindelig bilist ramte en 35-årig mandlig cyklist i forbindelse med svingning. Cyklisten blev kørt til tjek på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Onsdag kl. 15.57 skete der et færdselsuheld på Carit Etlars Vej i Åbyhøj, hvor en 31-årig kvindelig bilist påkørte en 26-årig kvindelig cyklist i forbindelse med et højresving. Cyklisten blev kørt til tjek på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade. Den 31-årige bilist blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Onsdag kl. 19.38 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Brabrand, hvor en 27-årig kvindelig bilist, formentlig på grund af aquaplaning, endte i autoværnet.

Onsdag kl. 21.41 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Tilst, formentlig også på grund af aquaplaning. Der skete umiddelbart ingen personskade.

Onsdag kl. 21.54 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Viby, da en 58-årig mandlig bilist ville overhale en lastbil, ført af en 48-årig mand. I forbindelse med overhalingen kørte de igennem en stor vandpyt, hvorefter en 58-årige mand mistede herredømmet over sin bil som følge af aquaplaning. Han påkørte først autoværnet, herefter påkørte han lastbilen og endte til sidst i autoværnet ved nødsporet. Uheldet medførte en del materiel skade på bilen, men der skete umiddelbart ingen personskade.

Natten til torsdag kl. 01.30 skete der et færdselsuheld på Skanderborgvej i Haldum ved Hinnerup, da en 30-årig mandlig bilist havde forsøgt at undvige et rådyr og efterfølgende endte i et træ. Der skete umiddelbart kun mindre materiel skade ved uheldet.

Tidligt torsdag morgen kl. 05.12 skete der et færdselsuheld på Hobrovej i Randers C, da en 22-årig kvindelig bilist af pt. ukendte årsager kørte ind i en mur. Der skete umiddelbart kun mindre materiel skade som følge af uheldet.

**

Indbrud

Der er det seneste døgn ikke anmeldt nogen indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi