Fællesmiddag med vildsvin i Brundby Vandtårn

dato

Brundby Borgerforening inviterer til en hyggelig fællesmiddag lørdag den 21. september 2024. Arrangementet finder sted i det charmerende Vandtårn på Skolebakkevej 16B, hvor en lækker vildsvinemenu vil blive serveret fra kl. 18.30. Tag del i denne unikke oplevelse og nyd en aften i godt selskab.

Brundby Borgerforening byder velkommen til en aften fyldt med god mad og hyggeligt samvær. Fællesmiddagen, der serveres som en platte, byder på en spændende vildsvinemenu. Menuen består af braiseret vildsvin i mørkt øl, serveret med urtekartoffelmos og blommechutney. Som dessert kan deltagerne glæde sig til en klassisk æblekage med flødeskum, efterfulgt af kaffe eller te.

Pris og tilmelding

Prisen for deltagelse er 165 kr. pr. person for medlemmer og 200 kr. pr. person for ikke-medlemmer. Der vil være mulighed for at købe rødvin, hvidvin, øl, sodavand og vand til rimelige priser. Tilmelding skal ske senest den 19. september kl. 16 ved betaling til MobilePay 13205. Husk at angive "Fællesmiddag" og antal deltagere ved betaling.

Begrænset antal pladser

Der er plads til 30 deltagere, så det er først til mølle-princippet, der gælder. For de, der endnu ikke er medlemmer, er der mulighed for at melde sig ind i Brundby Borgerforening. Et medlemskab koster 150 kr. og gælder for hele husstanden.

Gå ikke glip af denne hyggelige aften i Brundby Vandtårn. For mere information om kommende aktiviteter, besøg Brundby Borgerforenings hjemmeside på Brundby.dk.

Praktisk information
Dato: Lørdag den 21. september 2024
Tid: Kl. 18.30
Sted: Vandtårnet i Brundby, Skolebakkevej 16B, 8305 Samsø
Entré: 165 kr. pr. deltager for medlemmer, 200 kr. pr. deltager for ikke-medlemmer
Tilmelding: Senest den 19. september kl. 16 via MobilePay 13205 (angiv "Fællesmiddag" og antal deltagere)
Arrangør: Brundby Borgerforening

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut