GENOPSLAG DAGPLEJER SØGES TIL DAGPLEJEN PÅ SAMSØ

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi brænder for at arbejde omsorgsfuldt og professionelt med 0-3-årige børn. Vi er så heldige, at der stadig kommer flere og flere børn på Samsø i vores yndlingsaldersgruppe. Vi har både stordagplejere og dagplejere i eget hjem i gruppen. Vi har et stort børnetal på øen og vi mangler derfor en dagplejer i eget hjem. SÅ vil du åbne en ny fantastisk, sjov og omsorgsfuld dagpleje i dit hjem? Ønsker du en selvstændig hverdag, hvor du er med til at starte noget nyt, og hvor du selv planlægger dagens program med løbende sparring og tilsyn? Så er det måske dig, vi mangler.

 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for, om du er den rette til jobbet - det er dit engagement og erfaring i børns trivsel og udvikling og din lyst til at arbejde med de styrkede pædagogiske læreplaner derimod.

Vi mangler lige præcis dig, som har lyst til at samarbejde om at skabe en rolig, kærlig og sjov dagpleje i dit hjem og med dit personlige præg. Vi håber at du kan starte omkring d. 1. august.

 

Om dagplejen på Samsø

Vi arbejder ud fra et anerkendende børnesyn og en tro på, at ansvaret for relationen til børnene altid ligger hos den voksne. Sammen med forældrene bliver du en vigtig voksen i samarbejdet om at skabe et godt børneliv for hvert enkelt barn.

 

Som dagplejer tilbyder vi dig:

En spændende stilling i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation.

En hverdag fuld af smil, leg, sang og natur sammen med børnene.

Stor selvstændighed omkring planlægning af den pædagogiske hverdag med børnegruppen.

Et kollegialt fællesskab blandt dagplejerne.

Løbende faglig opkvalificering fx gennem personalemøder, litteratur og efteruddannelse.

Et arbejde med stor frihed – fyldt med dejlige børn.

Løbende tilsyn og faglig sparring fra dagplejelederen.

 

Vi forventer, at du:

Er en imødekommende og tydelig omsorgsperson, der kan skabe struktur og rammer for barnets udvikling, læring, trivsel og dannelse og justere sig ud fra barnets behov.

Sætter fokus på de pædagogiske læreplaner i det daglige arbejde, bl.a. med afsæt i motorik, sprog, sociale færdigheder, personlig udvikling, natur, kultur og leg.

Indgår i tæt samarbejde med dagplejeleder, kollegaer, forældre og andre samarbejdspartnere.

Deltager aktivt i legestuen og bidrager til kvaliteten i dagplejen.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem KL og FOA. Stillingen er på 48 timer om ugen, og timerne kan falde i tidsrummet 6.30-17.00. (P.t. lukker hele dagplejen 16.15) Ved ansættelse indhentes straffeattest og børneattest.

Yderligere oplysninger kan indhentes ved henvendelse til Dagplejeleder, Majken Geiger på mail eller telefon: aumge@samsoe.dk tlf. 61470091.

 

Ansøgningen indsendes senest onsdag d. 12. juli 2023 kl. 12.00.

 

Du skal søge jobbet online fra Samsø Kommunes hjemmeside. Klik på "Send ansøgning" nederst og vedhæft din ansøgning, CV og anden relevant dokumentation.

 

Lyder det som noget for dig – og bor du ikke på Samsø? Så kan du læse meget mere om livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk eller følge med på både Instagram på @tidtilsamsoe og Facebook på @tidtilsamsoe. Du kan læse mere om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside www.samsoe.dk

Øen er kendt for en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle østemning. Samsø er højtprofileret som en grøn kommune med en meget skarp miljøprofil. Kommunen lever af landbrug og turister og har i betragtning af sit befolkningsgrundlag et bemærkelsesværdigt stærkt kultur- og foreningsliv.

 

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f125f8dd)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Samsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Samsø Kommune, Søtofte, 8305 Samsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=f125f8dd&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844485

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet