Køkkenleder til ExamVision på Samsø

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en køkkenleder, der kan fylde vores maver og skabe glæde! 

Er du passioneret omkring madlavning og klar til at berige hjertet i vores hus hos ExamVision? Vi søger en dedikeret køkkenleder (madmor M/K), der vil tage ansvaret for at glæde vores medarbejdere med velsmagende, sunde og lokale måltider, og dermed styrke vores arbejdsfællesskab. Som vores køkkenleder vil du stå for at planlægge, indkøbe og tilberede frokost 4 dage om ugen, samt servere snacks, te og formiddagskaffe 5 dage om ugen, alt i tæt samarbejde med vores faste køkkenmedarbejder. 

Vi tilbyder dig en central rolle i vores organisation, hvor du vil sprede daglig glæde og energi blandt 40-50 spisende kollegaer. Du skal være selvstændig og klar til med godt humør at håndtere en varieret arbejdsdag med madlavning og andre lette køkkenopgaver. 

Fastansættelsen er som udgangspunkt deltid baseret på en 27-timers arbejdsuge, men med mulighed for en fuldtidsstilling, hvis du ønsker det.  

Er du den energiske og positive køkkenleder, vi leder efter? Så kontakt Kristian Jensen på 23234369 - eller via job@examvision.com for mere information - eller for at sende os din ansøgning. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Samsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

EXAM VISION ApS, Industrivej, 8305 Samsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6033176

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet