Kvalitetsmedarbejder søges til ExamVision på Samsø

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for fakta, og sætter du en ære i præcision? Kunne du se dig selv stortrives hos en innovativ og international producent af medicinsk udstyr? Har du interesse for LEAN? Og holder du af godt kollegaskab, smuk natur og en lækker frokostordning? Så kunne stillingen som kvalitetsmedarbejder hos ExamVision være den helt rette for dig.    

ExamVision er en lokalt forankret Samsø-virksomhed med produktion af individuelt tilpassede lupbriller til tandlæger og kirurger over hele verden. Vores lupbriller er i front på ergonomi, kvalitet og design. Vi oplever stor succes lige nu og har derfor forrygende travlt, hvorfor vi søger en ny kvalitetsmedarbejder til at styrke vores organisation.  

Som vores nye kollega har du erfaring med kvalitetsarbejde og kan arbejde selvstændigt indenfor dette område. Da vi producerer medicinsk udstyr efter mål, er det også væsentligt, at du har viden om kvalitetsstandarder, gerne ISO 13485, som vi netop nu er i gang med at implementere i virksomheden. Vigtigst er det, at du arbejder struktureret og analytisk, og at du kan indgå i vores team af engagerede kolleger på en arbejdsplads, hvor vi gør meget ud af et godt arbejdsmiljø og et stærkt sammenhold.  

Dine primære arbejdsområder bliver: 

 • Deltagelse i opbygning af ExamVisions kvalitetsorganisation, herunder udarbejdelse/godkendelse af procedurer og ændringer i samarbejde på tværs af organisationen.  
 • Sikre at kvalitet af materialer og halvfabrikata lever op til firmaets fastsatte standard.  
 • Opdatering af grænseværdier ved ny info om materialer og halvfabrikata.  
 • Opsamling og afslutning af afvigelser og ændringshåndteringer samt vurdering af effekten. 

Opgaverne kommer desuden til at indeholde: 

 • Udarbejdelse/opdatering af SOP (Standard Operating Procedures) i kvalitetsafdelingen. 
 • Koordination mellem forskellige afdelinger og QA/QC. 
 • Udarbejdelse af risikovurderinger. 
 • Anvendelse af dokumentation til frigivelse og/eller returnering af varer. 

Som kollega er du: 

 • Videbegærlig – du ser en fordel i vidensdeling og i at holde dig ajour med nyeste viden.   
 • Teknisk minded og resultatorienteret. 
 • Initiativrig og selvstændig, men også en stærk holdspiller. 
 • Positiv og imødekommende. 

Send din ansøgning til os hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Stillingen, som er fuldtids, ønskes besat snarest, men vi er fleksible. Send venligst din ansøgning til job@examvision.com

Virksomhedssproget på ExamVision er dansk, hvorfor gode danskkundskaber er en forudsætning. Da vi har mange internationale kolleger samt forhandlere i 35 lande, er det også væsentligt, at du er tryg ved at kommunikere på engelsk både i tale og på skrift.  

ExamVision er placeret på Samsø, og vi håber, du har lyst til at bosætte dig på øen, hvis du ikke allerede bor her. Samsø er placeret midt i Danmark med færge til både Sjælland og Jylland (Hou og Aarhus), og der er stort fokus på familielivet, børnene, bæredygtighed og en god balance mellem arbejde og fritid. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at sende en mail til LEAN & Quality Manager, Anna Nilsson, på an@examvision.com. Inkluder dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive ringet op.   

På forhånd tak! 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Samsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

EXAM VISION ApS, Industrivej, 8305 Samsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: job@examvision.com

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5810689

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet