Lærer søges til indskolingen på Samsø Skole - Skab gode børneliv i en unik østemning

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Lærer søges til at skabe gode børneliv på Samsø Skole

"Børn gør det så godt som de kan, hvis de får rammerne til det". Det tror vi på og derfor arbejder vi for at skabe gode rammer for gode børneliv, hver dag. Er du passioneret lærer, som også vil skabe gode børneliv og arbejde på en ø-skole, hvor fællesskabet står meget højt, og vil du gerne arbejder tæt i team med både lærere og pædagoger om børnene? Så er Samsø Skole noget for dig. I 2022 flyttede vi ind i nye rammer og har sammen skabt en ny skole – vi glæder os til at udvikle den videre sammen med dig.

Vi søger lige nu en lærer til vores indskoling med gode evner til at skabe relationer, skabe ro og skabe motiverende undervisning. Vi søger primært en lærer i indskolingen, som har lyst til at være delt klasselærer og med følgende fag:

  • Idræt
  • Matematik

 

Stillingen
Stillingen er et barselsvikariat med god mulighed for fastansættelse. Ansættelsen kan være mellem 30 og 37 timer afhængig af ansøger.

Vi ønsker at alle potentielle kandidater kontakter skolen (telefonisk eller besøg) inden ansøgning og hører mere om de forskellige afdelinger og stillinger vi har pt.

Bemærk at vi også har en lærerstillinger til vores specialklasser, en pædagogstilling til vores fritidsafdeling samt nye medarbejdere til vores specialpædagogiske tilbud Oasen. Se alle stillinger på Samsø Kommunes hjemmeside.

 

Kontakt viceleder Mette Manstrup på tlf.: 40 45 90 52 eller mail: aumma@samsoe.dk

 

Hvem er vi?

Vores motto er "Samsø skole – skolen for alle". Vi er, som øens eneste folkeskole, et samlingspunkt for øens borgere og lokalsamfund. Vi er en klassisk folkeskole, som ikke bruger nogen koncept-pædagogik, men har et stort fokus på bæredygtighed, tryghed og opfindsomhed. Vi har tre afdelinger, som arbejder tæt sammen om at skabe gode børneliv: almen undervisning, specialundervisning (Kompetencecenteret) og Fritid (SFO og klubber). Vi arbejder for at børnene er glade for at gå i skole, og at vi alle er ambitiøse. Vi har cirka 250 elever og 45 medarbejdere. Se mere om vores skolehave, fagdage hver fredag, skolemad, fællessamlinger m.m. på vores hjemmeside. Vi er organiseret i korte skoledage med mange 2lærer- og vejledningstimer, med stor grad af fleksibilitet i forberedelse og tilstedeværelse. Vi tilbyder mentorordninger for både nyuddannede og nye ansatte generelt.

 

Vi bor på en dejlig ø, hvor der er rig mulighed for både natur-, sports- og kulturoplevelser. Det gælder både for børn og voksne.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i ny løn. Børne- og straffeattester indhentes.

Ansøgningsfrist søndag d.5. juni 2024

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende i uge 24.

 

Lyder det som noget for dig – og bor du ikke på Samsø? Så kan du læse meget mere om livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk eller følge med på både Instagram på @tidtilsamsoe og Facebook på @tidtilsamsoe. Du kan læse mere om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside www.samsoe.dk

Øen er kendt for en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle østemning. Samsø er højtprofileret som en grøn kommune med en meget skarp miljøprofil. Kommunen lever af landbrug og turister og har i betragtning af sit befolkningsgrundlag et bemærkelsesværdigt stærkt kultur- og foreningsliv.

 

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a511471c)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Samsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Samsø Kommune, Marsk Stigsvej, 8305 Samsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6050631

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet