Nyt fra Samsø i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Samsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Østjyllands Politi har ingen fremstillinger i grundlovsforhør i dag.

 

Det har været et roligt døgn uden større hændelser i politikredsen.

 

Uddrag fra døgnrapporten:

 

Blufærdighedskrænkelse:

Lørdag kl. 0926 modtog vi en anmeldelse om en mand, som onanerede ved fodboldbanerne ved Vejlby Risskov hallen.

Han var en yngre mand, kraftig af bygning, lys i huden, usoigneret, iført mørk jakke og oversized cowboybukser. Han forlod stedet via tunnellen mod Aarhus Handelsgymnasium. Eftersøgt af patruljerne, men ikke fundet.

 

Hærværk:

Efter en rimelig våd bytur stod en 21 årig mand på perronen på Aarhus Banegård søndag kl. 0347, da han så sig sur på et holdende tog. Toget skulle have bank og til brug for det, brækkede han et jernrør af banegårdens sprinklersystem og slog på toget. Mens han slog på toget, fossede vandet ud på perron og spor. Herefter blev han tilbageholdt af en vagt på banegården og politiet blev tilkaldt.

Den unge mand ligger nu i detentionen - sigtet for hærværk og afventer afhøring. Han kan foruden en bødestraf også se frem til et større erstatningskrav, når skaderne på tog og sprinkleranlæg er endelig opgjort.  

 

Færdsel:
Lørdag kl. 17.05 blev en 25-årig mandlig bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev stoppet af en patrulje på Vintervej i Aarhus V.
Lørdag kl. 18.00 blev en 50-årig mand anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Tjærbyvej i Randers NØ.
Lørdag kl. 19.58 blev en 62-årig mand anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af landbetjenten på Skolebakkevej på Samsø.
Lørdag kl. 21.57 blev en 21-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Klokkerbakken i Aarhus V.


Der er i det seneste døgn ikke anmeldt nogen indbrud i privat beboelse i Østjyllands Politikreds.

 

Per Bennekov,

Vagtchef

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi