Nyt fra Samsø i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Samsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved retten i Aarhus

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 12.30 en 44-årig mand ved retten i Aarhus. Den 44-årige er sigtet for at have slået en 65-kvinde ihjel på en adresse i Sabro.

Onsdag aften kl. 23.12 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 65-årig kvinde var blevet dræbt på en adresse i Sabro.  

Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor den 44-årige mand kl. 23.25 på rolig vis blev anholdt. Den 65-årige kvinde blev erklæret død på stedet af en tilkaldt læge.

Du kan læse mere om sagen i pressemeddelelsen her, som vi udsendte tidligere på formiddagen.

Anklagemyndigheden anmoder om dørlukning til grundlovsforhøret, og af hensyn til efterforskningen har Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om sagen. 

**

 

Tip førte til fund af skunklaboratorium

Specialpatruljen hos Østjyllands Politi rettede onsdag morgen henvendelse på en adresse i Hammel, hvor der angiveligt skulle være et skunklaboratorium.

Allerede ved ankomst til stedet fandt betjentene en affaldssæk med nedklip fra cannabisplanter, og gennem ruderne til et væksthus kunne patruljen også se og lugte, at der blev dyrket skunk i professionelle omgivelser.

Der blev beslaglagt bøtter med skunk og skunkplanter i flere forskellige størrelser med en samlet omregnet vægt til flere kilo. Derudover beslaglagde Østjyllands Politi også THC-olie, ketamin, kokain og psykedeliske svampe på adressen. En 33-årig mand blev anholdt, sigtet for besiddelse, salg og forsøg på salg af euforiserende stoffer.

Et større kontaktbeløb på flere tusinde kroner blev ligeledes beslaglagt fra adressen.

**

 

Færdsel:

Onsdag kl. 12.53 skete der et færdselsuheld på Røndevej i Egsmark nær Ebeltoft, hvor tre køretøjer var involveret i et færdselsuheld. En 73-årig mandlig bilist skulle foretage et venstresving, da han kom kørende i nordvestlig retning og blev påkørt bagfra af en 34-årig mandlig bilist. Det medførte, at den 73-årige blev skubbet over i modsatte kørebane, hvor han påkørte en 56-årig kvindelig bilist. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med episoden, hvor der dog skete en del materiel skade på de involverede køretøjer.

Onsdag kl. 17.46 afspærrede lokalpolitiet på Samsø et T-kryds på Havvejen, så en lægehelikopter kunne lande for at modtage en patient. Afspærringen varede lidt over en halv time og medførte mindre trafikale gener.

Onsdag kl. 21.51 skete der et færdselsuheld på Reiersensvej i Randers C, hvor flere køretøjer var involveret i et færdselsuheld. En 28-årig mandlig bilist kom kørende i sydvestlig retning med lav hastighed, da han påkørte et parkeret køretøj. Påkørslen medførte, at det parkerede køretøj blev skubbet frem i yderligere to køretøjer, der alle pådrog sig mindre materielle skader. En ambulance blev tilkaldt for at tilse den 28-årige mand, men ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med episoden.

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
På Klokkerbakken i Hasle begået mellem søndag d. 12/2 kl. 11.00 og onsdag d. 15/2 kl. 15.40
På Elyriavej i Risskov begået onsdag d. 15/2 kl. 18.50
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi