Nyt fra Samsø i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Samsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i politikredsen i dag.

 

***

Grundstødning ud for Samsø

Scanlark, en coaster på 75 meter, er sejlet på grund ca. 20 meter fra kysten nær Rosenvej på Samsø. Grundstødningen skete torsdag morgen omkring kl. 0430.

Coasteren havde ingen last, men var tanket op med 36 tons heavy fuel til egen fremdrift. Umiddelbart ikke nogen tilskadekomst blandt de 6 ombordværende. De skulle have glemt at dreje.
Sammen med Søværnet undersøger vi sagen.

 

***

”Bankbude” på spil i Randers

Falske bankbude har endnu en gang været på spil i Randers. Torsdag omkring middagstid, var en 77-årig kvinde blevet kontaktet af banken og oplyst, at de kunne se uregelmæssig hævninger på hendes konto. De ville derfor sende personale til at afhente hendes hævekort og udlevere et nyt kort.
Desværre lykkedes det for gerningsmanden at få udleveret kortet og efterfølgende var der blevet hævet 15.000 kroner med hævekortet.

Østjyllands Politi opfordrer på det kraftigste til, at man aldrig giver sit kort eller kode til nogen. Banken vil aldrig bede om din kode eller komme ud for at hente dit kort. Læg på, hvis du har mistanke om svindel, eller ring til banken og spørg, om det var dem, der har ringet til dig.

 

***

Færdsel

Torsdag kl. 16.26 skete der et færdselsuheld på Voldum-Rud Vej ved Voldum. En bil havde påkørt et el-skab, hvorved flere huse på vejen mistede strømmen. Ingen tilskadekomne.

Torsdag kl. 02.34 blev en 21-årig mand anholdt og sigtet for at have kørt spritkørsel i personbil, da han blev standset af en patrulje i krydset Sønder Allé og Fredensgade i Aarhus.

 

***

Indbrud


Der er i det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privatbeboelse i Østjyllands Politikreds.

• På Otto Ruds Gade 45 i Aarhus N, begået mellem onsdag d. 7/12 kl. 1000 og torsdag d. 15/12 kl. 0400.
• På Højagerparken 48 i Sabro, begået onsdag d. 13/12 kl. 1314.
• På St.St. Blichers Gade 24 i Aarhus C, begået onsdag d. 13/12 mellem kl. 1615 og 1630.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi