Nyt fra Samsø i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Samsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 11.00

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 11.00 to mænd på 18 og 19 år i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Begge blev anholdt tirsdag aften, og de sigtes for et røveri begået mandag aften på Haurumsvej i Tilst mod en 27-årig mand, der blev overfaldet med slag og peberspray. 

Ifølge den 27-årige havde han lavet en aftale om at købe en mobiltelefon, der var sat til salg på DBA. Da han mødte op på det aftalte sted, dukkede to mænd op, og i stedet for en handel, udviklede det sig til et røveri, da han ikke fik mobiltelefonen og blev frarøvet sine penge. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere i sagen. 

**

 

14-årig fik stjålet airpods

Østjyllands Politi fik tirsdag kl. 17.15 en anmeldelse om, at en 14-årig dreng var blevet frarøvet sine airpods på Busgaden i Aarhus. Ifølge den 14-åriges forklaring sad han sammen med en ven på en bænk, da de blev kontaktet af en mindre gruppe unge mænd, som opførte sig truende og bad om at få den 14-åriges airpods. 

Den 14-årige valgte at give den ene sine airpods, og lidt efter kontaktede han så politiet. 

Cirka en time senere fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en anden 14-årig dreng, der var blevet kontaktet af nogle unge mænd på Telefontorvet i Aarhus. Mændene bad den 14-årige om at udlevere sin airpods, men de gik pludseligt fra stedet igen uden at få fat i dem. 

Østjyllands Politi efterforsker nu episoderne nærmere. 

**

Butikstyv havde hash i lommen

En medarbejder i en tøjbutik på Østervold i Randers opdagede tirsdag kl. 13.54, at en kvinde, der havde gået rundt i butikken, puttede en kjole i sin taske. Da kvinden skulle til at forlade stedet uden at betale for kjolen, holdt medarbejderen hende tilbage og tilkaldte politiet. 

Betjentene, der kom frem, fandt kjolen i den 39-årige kvindes taske, og derudover fandt de også en mindre mængde hash. Hun blev derfor sigtet for butikstyveri og for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 6.31 blev en 32-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Havvejen i Samsø af landbetjenten. Han fik foretaget en blodprøve, der nu skal afgøre, om han havde stoffer i blodet under kørslen. 

Tirsdag kl. 16.18 skete der et færdselsuheld på Ebeltoftvej i Øksenmølle ved Ebeltoft. En 64-årig kvindelig bilist svingede fra en skovvej ud på kørebanen og ramte sammen med en bil ført af en 61-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Tirsdag kl. 16.37 skete der et færdselsuheld i krydset Randlevvej/Lundevej i Odder. En 49-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en 57-årig mandlig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Tirsdag kl. 19.20 skete der et færdselsuheld i krydset Mariagervej/Nørre Boulevard i Randers NV. En 60-årig kvindelig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en bus ført af en 49-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 60-årige blev sigtet for at have kørt over for rødt. 

Tirsdag kl. 19.25 blev en 20-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Grenåvej ved Rønde. Hun blev desuden sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da patruljen fandt en mindre mængde hash på hende. 

Tirsdag kl. 19.36 blev en 24-årig mandlig motorcyklist anholdt og sigtet for narkokørsel og for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Hovedgaden i Ulstrup. 

Natten til onsdag kl. 2.00 skete der et færdselsuheld på Nørreport i Ebeltoft. En 51-årig mand mistede af ukendte årsager kontrollen over sin bil, der væltede rundt og endte på taget. Han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Da han ikke har kørekort, blev han sigtet for kørsel uden førerret. 

Onsdag morgen kl. 6.11 skete der et færdselsuheld ved en rundkørsel på Hovedvejen/Mellemstrupvej ved Grenaa. En 21-årig mandlig bilist påkørte en bil ført af en 56-årig mand, og efterfølgende kørte han hen over rundkørslen, hvorefter bilen trillede ned ad en skråning. Den 21-årige og den passager, der var med i bilen, kunne begge gå ud af bilen ved egen hjælp, og ingen involverede kom umiddelbart alvorligt til skade. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Gustav Holms Vej i Aarhus N begået tirsdag d. 2/8 kl. 9.54
På Sennelsgade i Randers C begået mellem tirsdag d. 12/7 kl. 00.00 og tirsdag d. 2/8 kl. 7.50

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi