Nyt fra Samsø i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Samsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 10.00

Østjyllands Politi fremstiller i grundlovsforhør kl. 10.00 i Retten i Randers en 63-årig mand fra Randers. Manden sigtes for stalking ved at have overtrådt et tilhold mod at kontakte en 56-årig kvinde fra Aalborg ikke mindre end 60 gange i perioden 27. maj til 9. juli 2022. Manden fremstilles med henblik på varetægtsfængsling.


**

 

Mand blev voldelig, da gruppe ikke ville give ham penge

Flere patruljer fra Østjyllands Politi kørte natten til torsdag kl. 04.50 til Nørregade i Aarhus, hvor en 23-årig mand havde både slået og sparket en 22-årig mand, så dennes knæ var gået af led. En patrulje ankom kort efter og fik anholdt den 23-årige og anbragte ham i politibilen.

Vidner på stedet forklarede, at den 23-årige havde kontaktet en gruppe af venner, hvoraf den 22-årige mand var den ene, da de kom gående på Nørregade på vej hjem fra byen. Den 23-årige havde spurgt, om de ville låne ham nogle penge. Da gruppen nægtede, var den 23-årige pludselig blevet truende og havde slået den 22-årige i ansigtet med knytnæve samt sparket ham på knæet. De øvrige i gruppen var derefter begyndt at diskutere med den 23-årige og havde forsøgt at få ham væk.

Kort efter ankom den første patrulje og anholdt den 23-årige, som blev sigtet for vold og taget med på politistationen.


**

 

Vandscooter sejlede for tæt på kysten og var til fare

En 27-årig mand blev mandag aften sigtet for overtrædelse af Søloven, da en patrulje fra Østjyllands Politi tog kontakt til ham på Jette Tikjøbs Plads på Aarhus Ø. Her havde den 27-årige ført en vandscooter under 100 meter fra kysten, hvor han førte scooteren parallelt med kysten og svingede rundt ved at gasse op, så bagenden blev kastet rundt.


**

 

Specialpatruljen fandt hash

Specialpatruljen fra Østjyllands Politi henvendte sig onsdag kl. 15.50 på en adresse på Samsø, hvorfra der kom en kraftig lugt af hash fra en åbentstående dør. Den 59-årige mand, som boede på adressen, havde en mindre mængde hash på sig, ligesom der ved ransagning på adressen blev fundet yderligere en mængde hash.

Den 59-årige blev derfor sigtet for besiddelse af narko.

 

**

 

Mindre brand i fabriksovn gav røgudvikling

Onsdag kl. 07.21 kørte politi og brand til Industrivej i Ryomgård, hvor en mindre ukontrolleret brand i en fabriksovn udviklede røg. Brandvæsnet kunne hurtigt meddele, at ilden var under kontrol med mindre brandskader omkring ovnen.

 

**

 

Standset på cykel med joint i munden

En 25-årig mand blev onsdag kl. 11.42 standset af en betjent på Spanien i Aarhus, hvor han kom cyklende i Nordgående retning med en joint i mundvigen. Da betjenten kiggede nærmere i den 25-åriges taske, fandt han desuden en mindre mængde hash, og den 25-årige mand blev derfor sigtet for besiddelse af narko.

 

**

 

Råbte højt på gaden

En patrulje fra Østjyllands Politi tog onsdag aften kl. 23.20 kontakt til en 34-årig mand på Fredensgade i Aarhus. Manden havde gentagne gange råbt højt til gene for de omkringværende, og da betjentene henvendte sig til ham, råbte den 34-årige også flere gange af dem. Den 34-årige blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlig orden, men modsatte sig anholdelsen, spændte op i kroppen og nægtede at lade sig iføre håndjern. Manden var desuden i besiddelse af en hobbykniv, og han blev derfor yderligere sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde og for overtrædelse af knivloven.

 

**

Nægtede at opgive sit navn til politiet

Onsdag aften kl. 23.55 rettede en patrulje henvendelse til en 19-årig mand, som gik på letbaneskinnerne ved Havnegade i Aarhus. Patruljen fortalte den 19-årige mand, at han i stedet skulle benytte fortovet og bad om mandens oplysninger. Det nægtede den 19-årige dog at udlevere. Trods flere forsøg, blev den 19-årige ved med at nægte og blev derfor til sidst anholdt, sigtet for at nægte at oplyse sit navn og taget med på politistationen.


**

Færdsel

Onsdag kl. 08.20 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Egsagervej og Viby Ringvej, da en 53-årig mandlig bilist skulle foretage et venstresving og påkørte en 62-årig mandlig bilist, som kom kørende ligeud i krydset. De to mænd blev tilset af en ambulance på stedet, men ingen kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

Onsdag kl. 09.49 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Østermøllevej og Randersvej i Trige, da en 78-årig mandlig bilist, som kom kørende ad Randersvej i sydlig retning, ville svinge til venstre ad Vorregårds Allé og her påkørte en 66-årig mand på cykel. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet.

Onsdag kl. 12.47 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Norsmindevej og Storenorvej i Malling, da en 21-årig mand på løbehjul kørte ud for ubetinget vigepligt og her blev påkørt af en 58-årig mand mand på motorcykel. Både den 21-årige og den 58-årige mand blev tilset af en ambulance, og den 21-årige mand blev taget med på skadestuen til tjek, men ingen kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

En 63-årig mand blev onsdag kl. 13.02 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Grenåvej i Risskov efter anmeldelse fra en borger om, at mandens bil kørte usikkert og slingrende.

Onsdag kl. 13.13 skete der et færdselsuheld på Viby Ringvej i Åbyhøj, da en 20-årig mandlig bilist og en 41-årig mandlig bilist, som kørende i samme retning, kørte sammen. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet.

Onsdag kl. 13.53 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Hasle Ringvej og Paludan Mullers Vej i Aarhus, da en 17-årig dreng på motorcykel kørte op på fortovet og væltede. Den 17-årige blev efterfølgende taget med på skadestuen til behandling for sine skader, men kom ikke umiddelbart alvorligt til skade. Den 17-årige havde ikke erhvervet sig kørekort til motorcykel, og det viste sig, at motorcyklen var meldt stjålet. Den 17-årige dreng blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, for brugstyveri af motorcyklen og for at have kørt på fortovet. Drengens værge og de sociale myndigheder blev desuden underrettet.

Onsdag kl. 15.39 skete der et færdselsuheld på Torshøjvej i Edslev ved Hørning, da en 53-årig kvindelig bilist, som kom kørende i østgående retning, kom over i den modsatte kørebane og her påkørte det bagerste af en 59-årig mandlig bilists bil. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet.

En 20-årig mandlig bilist blev onsdag kl. 18.20 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Gudrunsvej i Brabrand. I bilen fandt betjentene desuden en mængde salgsposer med narko, og flere kontanter. Den 20-årige blev derfor også sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg.**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Mjølnersvej i Randers begået mellem tirsdag den 19/7 kl. 15.00 og onsdag den 20/7 kl. 09.00
På Dr. Madsensvej i Harridslev ved Randers begået mellem tirsdag den 19/7 kl. 20.00 og onsdag den 20/7 kl. 09.00
På Spørringvej i Hjortshøj begået torsdag den 14/7 mellem kl. 14.00 og kl. 16.00
På Holmgårdsvej i Randers begået mellem tirsdag den 12/7 kl. 10.00 og lørdag den 16/7 kl. 21.00
På Hasselvangen i Solbjerg begået torsdag den 21/7 kl. 00.35

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi