Nyt fra Samsø i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Samsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag.


**

Flere indbrud i biler i det vestlige Aarhus

Østjyllands Politi har i løbet af mandag modtaget flere anmeldelser om indbrud i biler i og omkring Aarhus. Især i Tilst og Aarhus V har der været flere anmeldelser, hvor metoden har været den samme: Én eller begge af de forreste sideruder er blevet knust og handskerum og evt. midterkonsol gennemrodet for værdier.

Østjyllands Politi efterforsker sagerne nærmere. Ved flere af indbruddene blev der umiddelbart ikke stjålet noget, hvilket ikke er usædvanligt, da der ikke altid er noget for tyven at komme efter. Det kan derfor være en god idé at gøre det tydeligt for tyvene, at der ikke er værdier i bilen.

 

Tre gode råd til at undgå indbrud i bilen

- Sørg altid for at tømme bilen for værdier. Efterlad ikke computer, telefon, dyre mærkevarer eller andet – heller ikke selvom du kun er væk i kort tid.
- Fjern bagagerumsdække og åbn handskerummet, så det er tydeligt at se udefra, at der ikke er noget at komme efter
- Parkér gerne et sted med masser af trafik, lys og evt. videoovervågning

Hvis du oplever mistænkelige personer eller observerer noget mistænkeligt i dit nabolag, hører vi gerne fra dig på tlf 114.


**

 

Færdsel

Mandag kl. 08.12 skete der et færdselsuheld på Kongevejen på Samsø, da en 19-årig mandlig bilist kørte i grøften og ramte et træ. Bilen fik store skader, men den 19-årige slap umiddelbart uden alvorlige skader.

En 43-årig kvindelig bilist blev mandag kl. 13.59 sigtet for kørsel uden førerret, da hun blev standset på A.L. Pedersens Vej i Allingåbro på trods af, at hun ikke havde erhvervet kørekort. Bilens ejer, en 47-årig mand, blev desuden sigtet for at overlade sin bil til en person uden førerret.

Mandag kl. 15.55 skete der et færdselsuheld på Randersvej i Aarhus, da en patruljevogn under udrykning snittede en modkørende bils venstre sidespejl. Ingen kom til skade og den modkørende bilist, en 32-årig mand, blev efterfølgende vejledt telefonisk.

Mandag kl. 16.35 skete der et færdselsuheld på Hobrovej i Randers, da en 28-årig mandlig bilist overså, at den forankørende, 40-årige mandlige bilist var bremset ned for at dreje ad Egegårdsvej. Den 28-årige påkørte den 40-årige bagfra. Begge mænd blev taget med på skadestuen, men ingen kom umiddelbart kritisk til skade.

Mandag kl. 22.10 skete der et færdselsuheld på Søholmvej i Viby J, da en 26-årig mandlig bilist påkørte et træ, angiveligt på grund af smerter. Hverken den 26-årige bilist eller dennes passager, en 27-årig mand, kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

Tirsdag kl. 05.40 skete der et færdselsuheld på Europaplads i Aarhus, da en 59-årig mandlig bilist gled rundt på kørebanen på grund af kraftig regn og herved ramte en lysmast. Ingen personer kom til skade ved uheldet.


**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Spangen i Harridslev ved Randers begået mandag den 26/9 kl. 09.40
På Besservej i Risskov begået mandag den 26/9 mellem kl. 07.30 og kl. 12.00
På Møldrupvej i Brabrand begået mandag den 26/9 kl. 13.30
På Granslevbyvej i Langå begået mandag den 26/9 mellem kl. 11.00 og kl. 14.10

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi