Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Samsø - onsdag den 2. juni

Profilbillede
dato

Samsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fremstilling i Retten i Randers kl. 13.30

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 13.30 en 39-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for røveri begået mandag formiddag mod en 30-årig mandlig bekendt ud for en adresse i Randers C. 

Den 39-årige blev tirsdag anholdt på sin adresse, efter Østjyllands Politi havde fået oplysninger om røveri-forholdet. 

Af hensyn til den videre efterforskning anmoder anklagemyndigheden om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen. 

**

 

Narkohund snusede sig frem til stoffer i kælderrum

Østjyllands Politis specialpatrulje tog tirsdag formiddag på baggrund af et tip ud til en lejlighed i Viby, hvor der skulle være ulovlige stoffer. Den 43-årige kvinde, der bor på stedet, lukkede betjentene ind, da de bankede på, og hun viste dem frivilligt et par poser kokain, som hun havde i køkkenet. 

Hun blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, og patruljen ransagede med assistance fra en narkohund hendes lejlighed og kælderrum – dog uden at finde yderligere. 

Mens de var i kælderen gav reagerede narkohunden på et andet kælderrum, hvor betjentene fandt en hashbong. Fundet fik patruljen til at besøge en anden lejlighed i opgangen. Selvom betjentene tydeligt kunne høre, at der var nogen hjemme, blev døren ikke åbnet trods gentagne bank og anråb. 

Det endte derfor med, at døren blev åbnet med magt. Inde i lejligheden befandt der sig tre mænd, og foran dem lå en pose hash. En 33-årig mand erkendte, at det var hans, og han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Ved ransagningen af lejligheden blev der ikke fundet yderligere, og de to andre mænd blev ikke sigtet. 

**

 

Dyrkede hampeplanter i sommerhuset – 47-årig mand sigtet

I forbindelse med en politiopgave på en adresse tæt på Rønde, hvor politiet skulle snakke med en 47-årig mand, opdagede en patrulje, at der blev dyrket en del ulovlige planter i det sommerhus, som han p.t. opholder sig i. 

Betjentene kunne tydeligt lugte hash, da de stod udenfor, og i vinduet stod flere hampeplanter. Den 47-årige var ikke hjemme, men blev kontaktet telefonisk og fik at vide, at politiet ville ransage huset. 

I sommerhuset var der hampeplanter overalt og udstyr som væksttelt, lamper, ventilatorer og gødning. I alt beslaglagde patruljen 387 planter samt en del tørret skunk. Alt udstyret blev desuden også beslaglagt. 

Den 47-årige mand blev sigtet i telefonen og blev bedt om at komme til afhøring på politistationen.  

 

**

 

Anholdt efter tyveri fra hotels køleskab

En medarbejder på et hotel på Viby Ringvej i Viby opdagede tirsdag morgen, at et aflukket køleskab i receptionen var brudt op, og der var stjålet to øl og et par flasker vin. Receptionen er videoovervåget og på nattens billeder fra kameraet, kunne medarbejderen se to mænd, der er gæster på hotellet, bryde køleskabet op. 

Politiet blev tilkaldt, og en patrulje fik fat i to mænd på 29 og 31 år, som stadig befandt sig på hotelværelset. De kunne genkendes fra overvågningen, og flaskerne fra køleskabet stod på værelset. 

De blev derfor begge anholdt og sigtet for tyveri. 

**

 

Mindre brand i skakt i etageejendom

Tirsdag kl. 8.59 ringede en vvs-installatør 112, da der var opstået brand i en installationsskakt i en etageejendom på Marselis Boulevard i Aarhus C. Vvs’eren havde brugt en gasbrænder i forbindelse med sit arbejde på nogle rør, og det er sandsynligvis i den forbindelse, at der opstod brand i noget isolation, hvorefter flammerne bredte sig. 

Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden, og ingen personer kom noget til. 

**

 

Kørte rundt med to køkkenknive midt om natten

Natten til onsdag kl. 00.30 spottede en patrulje en bil, der kørte på Aldersrovej i Aarhus N. Betjentene fik standset bilen, for at foretage en rutinekontrol, og de tog kontakt til den 21-årige mandlige fører.

 

Da betjentene kiggede ind i bilen, kunne de se, at der lå to køkkenknive på passagersædet. Den 21-årige mand blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven, og de to knive blev beslaglagt.

 

**

Palle i brand

Tirsdag kl. 23.09 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i en halvpalle med pap og affald på Vestergrave i Randers C. Pallen stod tæt på et bindingsværkshus, og den 28-årige mand, der kontaktede politiet, havde selv fået flyttet pallen væk fra bygningen og ud på vejen, så der ikke var fare for spredning.

 

Et af husets vinduer var dog sprunget og tilsodet, men branden nået ikke at sprede sig yderligere og en patrulje fik slukket den ved hjælp af en pulverslukker. Efterfølgende ankom brandvæsnet til stedet og foretog efterslukning og oprydning. Årsagen til branden i endnu ukendt.  

 

**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 7.45 skete der et færdselsuheld i krydset Rådmands Boulevard/Skolevej i Randers C. En 32-årig kvindelig bilist svingede til venstre ad Skolevej og ramte ind i en 16-årig dreng, som kom kørende ligeud på knallert. Knallertføreren kom ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Tirsdag kl. 15.26 skete der et færdselsuheld i krydset Byvangs Allé/Grundtvigsvej i Viby. En 65-årig mandlig bilist foretog et højresving og ramte ind i en 31-årig mandlig cyklist. Cyklisten blev efterfølgende kørt til tjek på skadestuen. 

Tirsdag kl. 16.50 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Tilst. En 21-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 36-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 21-årige blev sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende. 

Tirsdag kl. 17.11 skete der et færdselsuheld på Jernaldervej i Hasle. En 20-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 52-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 20-årige blev sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende. 

Tirsdag kl. 17.17 skete der et færdselsuheld på Vestre Ringgade i Aarhus C. En 27-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 83-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Tirsdag kl. 17.59 skete der et færdselsuheld i krydset Hovedvejen/Bavnegårdsvej i Hasselager. En 32-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 57-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 32-årige blev sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Storegade på Samsø begået mandag d. 31/5 mellem kl. 12.30 og kl. 13.30
På Viborgvej i Randers NV begået tirsdag d. 1/6 mellem kl. 10.00 og kl. 14.00
På Skejbygårdsvej i Risskov begået tirsdag d. 1/6 mellem kl. 14.10 og kl. 16.00
På Ymersvej i Randers NV begået mellem lørdag den 1/5 kl. 14.30 og tirsdag den 1/6 kl. 19.00

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi