Projektleder til Renovation og Forsyning, Samsø

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Grøn projektleder, der kan holde tallene sorte.

Samsø har i mange år haft en fremtrædende rolle indenfor den grønne omstilling. Og det fortsætter bl.a. gennem spændende projekter indenfor Renovation og Forsyningsområ-det. Til at varetage disse projekter har vi brug for en erfaren projektleder, som den ene dag kan stå med støvlerne solidt plantet i sølet på anlægspladsen og næste dag sidde til forhandlinger med rådgivere eller måske kollegaer fra EU. Og som altid overholder sine budgetter og sine tidsplaner.

 

Om jobbet

Dit første projekt vil dreje sig om vores Genbrugsplads, hvor du skal sikre at et forprojekt kommer i mål til tiden med de aftalte leverancer og indenfor budgettet. Herefter går du videre med selve hovedprojektet. Afhængigt af projektporteføljens udvikling må du regne med at få ansvaret for flere parallelt forløbne projekter indenfor Renovation og Forsy-ningsområdet.

Vi er en mindre organisation, hvilket betyder at du er tæt på den daglige drift, fremtidige udviklingstiltag og arbejdets organisering i øvrigt.

 

Vi forventer af dig

Det er et krav at du

· har erfaring med projektledelse af anlægsprojekter hele vejen fra projektering, udførelse og idriftsættelse

· kan dokumentere succesfuld gennemførelse af sådanne projekter

· kan arbejde med rådgivere såvel som med entreprenører og driftspersonale i en konstruktiv og resultatorienteret dialog

· kan skabe overblik og kommunikere fremskridt såvel som set-backs til relevante interessenter

· har en ’can do’ attitude og får løst de udfordringer, der vil opstå i dine projekter

 

På vores ønskeliste står der endvidere, at du

· har erfaring med affaldsområdet, måske endda med etablering eller drift af gen-brugspladser

· at du er videbegærlig og nysgerrig på ny grøn teknologi, da flere af vores fremti-dige projekter vil indeholde dette

 

 

Vi tilbyder dig

Du vil blive ansat i kommunens afdeling for Renovation og Forsyning. Stilling er tænkt som en fastansættelse, men kan dog være en projektansættelse for den rigtige ansøger.

Selvom vi helst vil have, at du er på øen hver dag, er vi åbne overfor hjemmearbejdsda-ge, når arbejdet tillader det.

 

Det specielle ved at arbejde på Samsø er, at du kommer til at beskæftige dig med mange forskellige typer af projekter, at du hurtigt vil blive kendt af alle og hjulpet af alle, skul-le der blive brug for det. Vi kærer os om hinanden. Alt dette gør Samsø til et ganske særligt sted at bo og arbejde.

 

Ansættelsesvilkår

37 timer

 

Om os

Renovation og Forsyning har ansvaret for drift af affaldsindsamling, genbrugsplads og deponi samt 2 af øens fjernvarmeværker. Sidstnævnte via Grøn Varme Samsø A/S. Desuden deltager vi i EU finansierede udviklingsprojekter indenfor grøn omstilling.

 

Ansøgningsfrist

6.maj 2024

 

Lyder det som noget for dig – og bor du ikke på Samsø? Så kan du læse meget mere om livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk eller følge med på både Instagram på @tidtilsamsoe og Facebook på @tidtilsamsoe. Du kan læse mere om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside www.samsoe.dk

Øen er kendt for en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle østemning. Samsø er højtprofileret som en grøn kommune med en meget skarp miljøprofil. Kommunen lever af landbrug og turister og har i betragtning af sit befolkningsgrundlag et bemærkelsesværdigt stærkt kultur- og foreningsliv.

 

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1366ab20)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Samsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Samsø Kommune, Søtofte, 8305 Samsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030224

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet