Salgselev søges – kom og vækst med os på Samsø

Profilbillede
dato

Din karriererejse starter med havudsigt. Oplad batterierne på færgeoverfarten fra Aarhus til Samsø og slut arbejdsdagen blæst bagover af ny viden og spændende indsigter. 

Som trainee hos ExamVision bliver du del af et internationalt og dynamisk team, og du får et unikt indblik i, hvordan en virksomhed hænger sammen på tværs af fagområder. Fra design og produktudvikling, til vores lokale produktionsfaciliteter, kvalitetssikring, marketingkampagner, kommercielle strategier, HR, logistik, salgsdynamikker og – ikke mindst - vores fremragende kantine.

Lidt om os
Vi specialiserer os i design og fremstilling af skræddersyede lupbriller til professionelle inden for sundhedssektoren. Hver lupbrille er helt unik og fremstilles nøjagtigt efter den enkelte kundes mål.

Med omkring 70 dedikerede medarbejdere, heraf en håndfuld pendlere, er mangfoldighed en af vores største styrker. Vores team er sat sammen af 14 nationaliteter og en rigdom af uddannelser, inklusive optiker, ingeniør, kontorassistent, kok, socialrådgiver, økonom, humanist, jurist og mange flere. Vi er stolte af, at vores produkter sælges i over 40 lande verden over. Så selvom Samsø ’blot’ er en lille ø midt i Danmark, er vi globalt forbundne.

Hvad kan vi tilbyde?

  • En lærerig elevplads med teamwork, en varieret hverdag og en struktureret plan for din uddannelse
  • Pendlerindkvartering efter behov
  • Mulighed for 4-dages arbejdsuge – nyd en lang weekend med fri hver fredag!
  • Et dejligt ø-liv med smuk natur og masser af aktiviteter samt gode færgeforbindelser til både Jylland (Aarhus og Hou) og Sjælland (Kalundborg)

Lidt om dig
Vi søger en trainee til en toårig stilling som salgselev. Stillingen er fuldtids, og vi håber, du kan starte d.15. august.

Vi forestiller os, at du:

  • har afsluttet grundforløbet til handelsassistent med speciale i salg og er klar til at udvikle dig i samspil med ExamVisions salgsteam.
  • taler og skriver både dansk og engelsk – og hvis du kan flere sprog er det bare et plus.
  • kommer med godt humør, er drevet af nysgerrighed, og har en oprigtig interesse i at dykke ned i salgets verden.

Klar til at tage springet?
Er du klar til at blive en vigtig del af vores virksomhed og kickstarte en karriere, der er lige så spændende, som den er varieret? Uanset om du er et lokaltalent eller har mod på nye, internationale ø-udfordringer, så hører vi gerne fra dig. Send din ansøgning til job@examvision.com

Hvis du vil høre mere om stillingen, må du meget gerne kontakte Marianne Poulsen på tlf. 87921210

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Samsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

EXAM VISION ApS, Industrivej, 8305 Samsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6033066

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet