Samsø Kommunes Rederi søger en dygtig og dedikeret Koordinerende Maskinchef

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Samsø Rederi er livsnerven til Samsø og er af afgørende betydning for at øen kan fortsætte den meget positive udvikling. Rederiets 2 færger sejler på ruterne Sælvig – Hou og Sælvig – Aarhus.

Rederiet søger nu en Koordinerende Maskinchef, der skal være med til at sikre en stabil og troværdig sejlads, til gavn og glæde for øens beboere og de mange gæster der hvert år besøger Samsø.

Stillingen refererer til rederiets direktør og indgår i ledergruppen.

Nøgleopgaver:

  • Ledelse og retningslinjer for maskinchefer og skib.
  • Ansvarlig for tekniske installationer på færgerne og i havnene.
  • Kontakt til relevante myndigheder og leverandører.
  • Budgetansvarlig for de maskinkonti der dækker drift og vedligehold ombord på færgerne og i havnene.
  • Afholde medarbejderudviklingssamtaler med maskincheferne.
  • Tæt samarbejde med rederiets Chefkaptajn om skibsvedligehold, klasning, syn og dokning.
  • Fungere som maskinchef på begge rederiets færger.

Vi tilbyder et utroligt spændende og afvekslende job med mange forskellige arbejdsopgaver. Samtidig er vi en lille organisation - med kort afstand til ledelsen, og der er en enestående mulighed for at være en del af arbejdet med at udvikle såvel rederi som tonnage i tiden fremover.

Vi forventer at vores nye koordinerende maskinchef er fagligt dygtig, villig til at engagere sig i den daglige drift, og er i stand til at være til stede og træffe de nødvendige beslutninger når det brænder på. Vi vil også lægge vægt på evnen til at lede og motivere medarbejderne, dette som en naturlig følge af at være en del af rederiet ledergruppe.

Vi forventer tiltrædelse senest den 2. januar 2024 – men gerne før

Finder du jobbet interessant, kan du indsende din ansøgning vedlagt de nødvendige papirer og certifikater via Samsø Kommunes hjemmeside. Har du spørgsmål til jobbet, kan du henvende dig til Trafikdirektør for Samsø Rederi Lars Simon Rieks, på telefon 3036 5040.

Sidste frist for ansøgningen er den 22. oktober 2023. Der vil blive afholdt 1. samtalerunde d. 26. oktober og 2. samtalerunde d. 15. november. Alle kandidater der inviteres til 2. samtalerunde, kan forvente at blive testet.

Samsø Rederi er en del af Samsø Kommune og således et kommunalt ejet selskab. Færgerne udfører mere end 7000 afgange om året, og der overføres ca. 540.000 passagerer, 180.000 biler og 10.000 lastbiler. Rederiet beskæftiger mere end 60 meget dedikerede medarbejdere.

Ro-Pax færgen Prinsesse Isabella blev sat i drift i 2014, og kan medføre 600 pax og 160 personbiler. Prinsesse Isabella er udstyret med 4 Wärtsilä Dual Fuel motorer og kan sejle på marinediesel og LNG som brændstof.

Hurtigfærgen Lilleøre blev sat i drift i 2021, og kan medføre 300 pax. Færgen anløber DOKK1 midt i Aarhus centrum.

 

Lyder det som noget for dig – og bor du ikke på Samsø? Så kan du læse meget mere om livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk eller følge med på både Instagram på @tidtilsamsoe og Facebook på @tidtilsamsoe. Du kan læse mere om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside www.samsoe.dk

Øen er kendt for en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle østemning. Samsø er højtprofileret som en grøn kommune med en meget skarp miljøprofil. Kommunen lever af landbrug og turister og har i betragtning af sit befolkningsgrundlag et bemærkelsesværdigt stærkt kultur- og foreningsliv.

 

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a098e6f5)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Samsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Samsø Kommune, Søtofte, 8305 Samsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5922012

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet