Søg nu: Medarbejdere og souschef til nyt specialpædagogisk tilbud på Samsø Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Medarbejdere og souschef søges til nyt udvidet specialpædagogisk tilbud på Samsø Skole

Vores nuværende skole – og eftermiddagstilbud - til børn med specialpædagogiske behov bliver udvidet og bliver et heldagstilbud, som skal varetage børn med særlige specialpædagogiske behov helt fra skolestart.

"Børn gør det så godt som de kan, hvis de får rammerne til det". Det tror vi på og det arbejder vi mod at skabe hver dag. Vi oplever at flere børn og unge har sværere ved at gøre det godt i de normale undervisningsrammer vi har, og derfor opretter vi et nyt specialpædagogisk tilbud. Det er målrettet børn, som har brug for et mere specialiseret tilbud end vi tilbyder i vores kompetencecenter i dag.

Vi søger 3-4 nye kolleger, som skal være med til at skabe disse nye rammer. I heldagstilbuddet skal der være en smule undervisning hver dag, men eleverne vil størstedelen af tiden være i Oasen. I Oasen er der fokus på specialpædagogiske tiltag og støtte af eleverne sundheds, personlige og sociale udvikling. Vi har brug for medarbejdere som kan understøtte dette.

En af de nye medarbejdere vil i sin ansættelse få 12 timers ledelse til at lede det nye tilbud.

Relevante kompetencer og uddannelse: Der er brug for en bred vifte af kompetencer. Du er derfor velkommen til at søge stillingerne, hvis du har erfaring eller uddannelse som lærer, pædagog eller indenfor det sundhedsfaglige område.

 

Stillingerne
Stillingerne er faste stillinger og kan være mellem 30 og 37 timer. Opstart er senest 1. august.

Vi ønsker at alle potentielle kandidater kontakter skolen (telefonisk eller besøg) inden ansøgning og hører mere om de forskellige afdelinger og stillinger vi har pt.

Bemærk at vi også har en lærerstilling til vores specialklasser, en pædagogstilling til vores fritidsafdeling samt en lærerstilling til vores almene klasser. Se alle stillinger på Samsø Kommunes hjemmeside.

Kontakt skoleleder Bob Bohlbro på tlf.: 30 10 54 92 eller mail: aujbbk@samsoe.dk

 

Hvem er vi?

Vores motto er "Samsø skole – skolen for alle". Vi er, som øens eneste folkeskole, et samlingspunkt for øens borgere og lokalsamfund. Vi er en klassisk folkeskole, som ikke bruger nogen koncept-pædagogik, men har et stort fokus på bæredygtighed, tryghed og opfindsomhed. Vi har tre afdelinger, som arbejder tæt sammen om at skabe gode børneliv: almen undervisning, specialundervisning (Kompetencecenteret) og Fritid (SFO og klubber). Vi arbejder for at børnene er glade for at gå i skole, og at vi alle er ambitiøse. Vi har cirka 250 elever og 45 medarbejdere. Vi tilbyder mentorordninger for både nyuddannede og nye ansatte generelt.

 

Vi bor på en dejlig ø, hvor der er rig mulighed for både natur-, sports- og kulturoplevelser. Det gælder både for børn og voksne.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i ny løn. Børne- og straffeattester indhentes.

Ansøgningsfrist søndag d.5. juni 2024

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende i uge 24.

 

Lyder det som noget for dig – og bor du ikke på Samsø? Så kan du læse meget mere om livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk eller følge med på både Instagram på @tidtilsamsoe og Facebook på @tidtilsamsoe. Du kan læse mere om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside www.samsoe.dk

Øen er kendt for en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle østemning. Samsø er højtprofileret som en grøn kommune med en meget skarp miljøprofil. Kommunen lever af landbrug og turister og har i betragtning af sit befolkningsgrundlag et bemærkelsesværdigt stærkt kultur- og foreningsliv.

 

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=508eed1e)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Samsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Samsø Kommune, Marsk Stigsvej, 8305 Samsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051511

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet