Tag del i madglæden på Samsø - Bliv en del af vores team i Samsø Køkken!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du glad for at lave mad? Har du et godt overblik og lyst til en afvekslende arbejdsdag med højt humør? Så skal du overveje at blive vores nye kollega i Samsø køkken. Kom og tag del i den spændende udvikling, hvor menuer og retter skal moderniseres, så både børnehave- og skolebørn, hjemmeboende samsinger og beboerne på Kildemosen kan få sunde og velsmagende måltider.

 

Om Samsø Køkken

Samsø Køkken er placeret i Samsø Sundheds- og Akuthus og vi laver hver uge mad til bl.a. beboerne på Plejecenter Kildemosen, hjemmeboende borgere i Samsø Kommune og børn og personale i børnehaven Rumlepotten.

 

Vi er inde i en rivende udvikling, og har derfor brug for flere gode kollegaer. Vi er fortsat i gang med at modernisere vores menuer, så vi kan supplere gode danske madtraditioner med moderne, grønne indslag – alt sammen med brug af lokale og økologiske råvarer.

 

Vi laver hver uge sund og nærende mad med godt brændstof til aktive børn i Rumlepotten, og vi også levere en del af skolemaden til børnene i Samsø Skole.

 

Vi søger

En kollega, der vil være en del af en arbejdsplads med højt humør, en uhøjtidelig tone og stor hjælpsomhed. Din primære arbejdsplads vil være i Samsø Køkken, men du vil - ligesom dine øvrige kollegaer – indgå i rotation mellem Samsø Køkken og Rumlepotten. 

 

Du vil derfor få en afvekslende hverdag, hvor du nogle uger er med i den daglige produktion af ca. 130 måltider i form af hovedretter, smørrebrød, kager og desserter, mens du i andre uger skal lave smagfuld og varieret mad til de 60 dejlige børnehavebørn i Rumlepotten.

 

Som køkken servicerer vi mange samarbejdspartnere, og du skal derfor være indstillet på, at opgaverne kan variere og vi skal improvisere for at hjælpe vores borgere og kollegaer bedst muligt.

Vi forventer, at du

 

 • er uddannet ernæringsassistent, kok, bager eller lignende – alternativt, at du har erfaring inden for køkkenbranchen.
 • kan lave sund og nærende mad fra bunden.
 • har sans for kvalitet, er initiativrig og kan tage styring i et køkken.
 • kan inspirere og være behjælpelig med udvikling af menuer baseret på de nye kostråd og årstidens lokale/økologiske råvarer.  
 • efter en grundig oplæring kan udføre egenkontrol, opvask og rengøring, så vi fortsat holder en høj hygiejnestandard.
 • trives med skiftende arbejdsopgaver, er fleksibel og kan levere når det går ekstra stærkt.
 • trives med at arbejde både selvstændigt og i samarbejde med kolleger.
 • har kendskab til eller interesse for livet i en daginstitution
 • har et positivt menneskesyn, er nærværende og har tillid til andre.

 

 

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads i forandring, hvor du kan være med til at sætte dit præg på fremtiden.
 • En arbejdsplads med godt humør, ansvarlighed og fokus på godt kollegaskab.
 • En flad struktur, hvor leder og medarbejdere er i øjenhøjde. Vi respekterer hinandens forskelligheder, og finder værdi i hinandens styrker. 

 

 

Vi arbejder i tidsrummet kl. 6.45-14.45 i hverdagene.

 

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst.

 

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Samsø Køkken på 51377189.

 

Ansøgningsfrist: 20.juni, 2024.

 

Der indkaldes løbende til samtaler og stilling besættes, når den rigtige kandidat er fundet. Så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

 

Forventet ansættelsesstart: snarest eller efter aftale.

 

Lyder det som noget for dig – og bor du ikke på Samsø? Så kan du læse meget mere om livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk eller følge med på både Instagram på @tidtilsamsoe og Facebook på @tidtilsamsoe. Du kan læse mere om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside www.samsoe.dk

Øen er kendt for en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle østemning. Samsø er højtprofileret som en grøn kommune med en meget skarp miljøprofil. Kommunen lever af landbrug og turister og har i betragtning af sit befolkningsgrundlag et bemærkelsesværdigt stærkt kultur- og foreningsliv.

 

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0190aebb)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Samsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Samsø Kommune, Søtofte, 8305 Samsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6063643

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet