UNDERVISER TIL FGU SAMSØ

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

INTRO

Stillingen som underviser i matematik og PASE (Privatøkonomi, Arbejds-, Samarbejds- og Erhvervslærer) på 8,25timer/ugen med overenskomst tilsvarende vedkommendes kvalifikationer og anciennitet.

STILLINGSBESKRIVELSE

Underviseren skal kunne varetage følgende fag:


Obligatorisk fag (niveau)


Matematik (G-F-E-D)


PASE (G-F-E-D)

.

 

 

 

 

Underviseren skal klargøre eleverne til prøver i de givne fag. Eksaminer afholdes i samarbejde med FGU Sydøstjylland.

Underviserne forventes at besidde følgende kompetencer:


Kompetencer

Beskrivelse


Fag-faglige

Ansøger har 3 års erfaring med undervisning af unge i aldersgruppen 14-20år. Ansøger har taget elever op til afgangseksamen/-prøver. Ansøger har udpræget kendskab og færdighed til matematik og privatøkonomi på et niveau hvor det kan overføres til projekter og en hverdag de unge kan relaterer til.


Social

Det forventes at ansøger kan møde eleverne i øjenhøjde og kunne relaterer til deres hverdag som unge mennesker bosiddende på Samsø med de problematikker det kan indebære.

Du skal besidde naturlig autoritet.

Vi er et lille team med få elever. Dagligdagen er præget af tillid og frihed under ansvar.


Pædagogik

Ansøger har kendskab og interesse for pædagogiske redskaber og teorier. Vores elevgruppe kommer med bagage, der kræver, at man har forståelse for at kunne identificere indlæringsbarrierer og tilrettelægge personlige forløb for at arbejde konstruktivt med disse.


Praktik

FGU Samsø er baseret på praktisk orienteret læring. Praktikforløbene er den gennemgående røde tråd i vores forløb: eleverne skal i 2 ugers praktik per halvår, har 5 ugers kombinationsforløb til rådighed og én fast dag om ugen hvor de er i praktik hos en fast praktiktager. Ansøger skal være indstille på at opsøge praktiktagere og skabe et godt fundament for elevernes læringsplan og -miljø hos disse.


IT-færdigheder

Det forventes, at ansøger er skarp Excel-bruger og naturlig bruger af de basale IT-værktøjer (så som Microsoft 360). Derudover skal man have individuelle ekspertiseområde; Matematik kræver højt niveau i Excel (lave formler, genveje til grafer og statistik) / PASE kræver man kan udarbejde og formidle et dagligdagsbudget til førstegangsbrugere (gerne med udgangspunkt i sine egne personlige erfaringer/budgetter).

Derudover forventes det at man generelt viser flair for nye IT-redskaber og –software programmer, som kan inddrages i undervisningen.


Interessefelt / Livserfaring

Vi lægger vægt på, at du har livserfaring og ikke er bange for at iscenesætte denne som et led af undervisningen. F.eks. kan dine hobbyer være en interessant del af den daglige undervisning da de også fylder meget når man bor på Samsø. Kan du iscenesætte dem med et didaktisk/personudviklende formål kan de indgå i undervisningen på ligfod med andet virkelighedsrelevant undervisning.

 

 

HVERDAGEN

Du vil blive fastansat på 8,25 timer/ugen. Din kollega er ansat som klasselærer. Skulle normeringen af elever stige væsentligt vil der være mulighed for flere timer. Du vil have én fast undervisnings dag fra kl. 07:45-14:00 samt hver anden fredag fra kl. 08:00—12:00. På FGU Samsø arbejder vi i temauger á 1-2 uger af gangen, med fokus på at gøre undervisningen relaterbar til elevernes hverdag. Eleverne har to ugers praktikforløb per halve år derudover har eleverne mulighed for 5 ugers kombinationsforløb på fastlandet i løbet af hele deres FGU-forløb. I disse perioder vil der være mulighed for kursusforløb, forberedelse af undervisning og evalueringssamtaler med din leder.

 

LØN OG ANSÆTTELSESFORHOLD

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til lokalaftale. Stillingen er på 8,25 timer om ugen. Ved ansættelse indhentes straffeattest.
Yderligere oplysninger kan indhentes ved henvendelse til lederen af FGU Samsø Kristoffer K. Højsleth mail eller telefon: aukkho@samsoe.dk / tlf. 30105550.

 

ANSØGNINGSFRIST

Der er ansøgningsfrist fredag d. 13. oktober 2023 kl. 12:00.
Der afholdes løbende samtaler med kandidaterne. Ansættelsen starter tidligst per 23. oktober 2023, eller snarest derefter.

 

Lyder det som noget for dig – og bor du ikke på Samsø? Så kan du læse meget mere om livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk eller følge med på både Instagram på @tidtilsamsoe og Facebook på @tidtilsamsoe. Du kan læse mere om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside www.samsoe.dk

Øen er kendt for en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle østemning. Samsø er højtprofileret som en grøn kommune med en meget skarp miljøprofil. Kommunen lever af landbrug og turister og har i betragtning af sit befolkningsgrundlag et bemærkelsesværdigt stærkt kultur- og foreningsliv.

 

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9a4618f7)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Samsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Samsø Kommune, Søtofte, 8305 Samsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5915764

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet